Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek? Eindelijk die date? Een cadeautje voor uzelf of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw glimlach? Bij studio king heeft u binnen één uur weer een stralend wit gebit, wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd!

Kortom, bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of u wilt meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Studio king maakt voor het bleken van tanden gebruik van de PrevDent (re)Whitening & Repair methode (CrWR). Deze methode wordt veelvuldig door tandartsen toegepast om tanden op een veilige en doeltreffende manier te bleken. PrevDent heeft de volgende voordelen;

– Voldoet aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden

– Blekende werking met maar 6% waterstofperoxide, dat maakt tanden bleken veilig en bovenal pijnloos!

– De behandeling duurt slechts één uur.

– Er wordt in plaats van onveilige warmtelampen gebruik gemaakt van een LED licht.

–  De toepassing van Nano-Hydroxyapatiet in de PrevDent methode zorgt ervoor dat het glazuur niet wordt aangetast en dat minuscule beschadigingen aan de oppervlakte van het gebit zelfs gerepareerd worden.